Plaatsing bord vliegtuigcrashes

Op maandag 4 juni 2018 heeft de werkgroep vliegtuigcrashes en noodlandingen WOII in de gemeente Boxmeer een bord geplaatst op ons bedrijf. In de tweede wereld oorlog heeft een Brits vliegtuig een noodlanding gemaakt in de weilanden achter ons bedrijf. Vorig jaar mochten we al de familie van een van de piloten ontvangen op ons bedrijf en deze week is dit bord geplaatst met een korte omschrijving van de gebeurtenis bij de locatie waar het vliegtuig geland is.

Het bord staat langs een zandweg en is te bezichtigen tijdens een wandel of fietstocht door het Overloonse Vlak en de Siberische bossen.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s