Familie Alders Boert Bewust

Sinds 1 januari 2020 is de familie Alders officieel deelnemer van Land van Cuijk Boert Bewust. Dit is een initiatief van boeren uit de regio die de dialoog aangaan met de burgers. Het doel van dit initiatief is meer betrokkenheid tussen boeren, tuinders en de samenleving om over en weer kennis te delen over de herkomst van ons voedsel. Samen met onze collega Boert Bewust boeren maken wij het mogelijk voor burgers om laagdrempelig verschillende type bedrijven te bezoeken en in gesprek te gaan met ondernemers.

Door deelname aan Boert Bewust willen wij aan iedereen laten zien wat de Nederlandse boeren waar wij als familie ook onder vallen, al doen voor eerlijke en veilige voedsel producten voor de Nederlandse consument. Wij willen transparantie bieden over de weg die dat pak melk aflegt voordat deze in de supermarkt staat en dat wij boeren in Nederland trots zijn op de hoog waardige kwaliteit producten die wij elke dag weer mogen leveren.

Voor de deelname aan Boert Bewust zal er in 2020 ook een officieel bord onthulling plaats vinden op ons bedrijf. Zodra de datum en het programma bekend zijn zullen wij dat op deze site bekend maken.

Symposium Fam. Alders 21-4-2011 113 - kopie - kopie


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s